atr[1]

Boeing anticipeaza ca va vinde 6.000 de avioane Chinei in urmatorii 20 de ani

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, estimeaza ca va vinde catre China 6.000 de aparate de zbor in urmatorii 20 de ani, pe fondul economiei in crestere si a extinderii industriei de transporturi aeriene din aceasta tara.

Astfel, China ar urma sa isi tripleze flota aeriana pentru transport de pasageri in perioada 2013-2033, potrivit declaratiei lui Randy Tinseth, vicepresedinte al departamentului de Marketing al companiei din Statele Unite, informeaza Wall Street Journal, potrivit Mediafax.In prezent, China dispune de 2.310 avioane.

Boeing anticipeaza ca cel mai bine vandute aparate vor fi avioanele cu o singura punte, datorita cresterii companiilor aeriene care opereaza zboruri low cost. Astfel, producatorul american estimeaza ca livrarile de avioane cu o singura punte catre China se vor ridica la 4.340 de unitati pana in 2033.

 

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>